dijous, 26 de gener del 2023

LLARGMETRATGE: "Cheri maho THE MOVIE * 30-sai made douteida to mahoutsukai ni narerurashii *" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt19632738/

DURADA: 104 minuts (Crèdits: 3 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 35 (sobre 100).

MILLOR:
- La neutralitat del Yuutaro, que interpreta el paper del Minato Wataya; si no fos per la nou del coll, tant podria tractar-se d'un home com d'una dona.

PITJOR:
- El caire asèptic i la demora dels esdeveniments; la contenció carrinclona.

NOTES:
1. El títol internacional és "Cherry Magic! Thirty Years Of Virginity Can Make You A Wizard?! The Movie" o, escurçat, "Cherry Magic! The Movie".
2. És la seqüela de l'adaptació a sèrie d'elenc de carn i ossos del manga desenvolupat per la Yuu Toyota des del 2018, "Sanjuusai made Doutei Da to Mahoutsukai ni Nareru rashii"; la sèrie, de 12 episodis més 2 d'especials, es va emetre per la TV Tokyo entre el 9 d'octubre i el 24 de desembre del 2020 i la van dirigir el Hiroki Kazama, en Hiroaki Yuasa i el Masataka Hayashi.
3. La Yuu Toyota va donar una porció dels drets de l'adaptació de la seva obra a l'organització, https://www.marriageforall.jp/, Marriage For All Japan.

COMENTARI: Una hora i tres quarts, per quatre merdes que ens presenten un parell de bledes; no pot ser, noi... Estic molt d'acord en la llibertat sexual de tothom i entenc que resulta necessari seguir conscienciant la gent sobre l'assumpte. Però dubto que es pugui aconseguir cap avenç si avorrim el personal amb castanyes com aquesta. No sé, no coneixia el material original i m'esperava, potser, un xic de comèdia o de fantasia, per allò de la màgia de les bruixes. Error. Si és que no formo part del públic objectiu d'aquest gènere, el yaoi... Quan n'aprendré a seleccionar millor? En fi, ha estat una tortura, per dir-ho finament.

EN UN MOT: Sodomia.

PAÍS:           JAPÓ.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          MALAMENT.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!