diumenge, 8 de novembre del 2020

LLARGMETRATGE: "This World Won't Break" (2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt9590954/

DURADA: 149 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 43 (sobre 100).

MILLOR:
- L'escena en la que la Roxanna Redfoot balla amb el hula hoop al ritme de la cançó "You're Gonna Miss Me", que interpreta el Greg Schroeder, en el paper del Wes Milligan.

PITJOR:
- La visita al conseller escolar.
- El cop d'ampolla al cap d'un paio al bar.
- El títol és un tros d'una frase, "This world won't break your heart no more".

NOTES:
1. Enregistrada a Dallas i a Italy, de Texas, als EUA, entre el setembre del 2017 i el juliol del 2018.
2. En els títols de crèdit llegim "Earnestine & Ben: Thank you for letting a boy always dream and create puppet shows in the back seat. Jess, Julian & Sonny: Thank you for living with Dr. Jekyll and Mr. Hyde for the past few years. In loving memory of Evan Hisey. And this is what I say."
3. La tomba del Blind Lemon Jefferson la va trobar per casualitat el director, en Josh David Jordan, després d'escriure l'escena.

COMENTARI: Senzillament, es fa eterna, avorrida, feixuga. És a dir, mostra alguna estampa interessant, com la de les cases monolítiques, i explica alguna curiositat aprofitable, com el sentit de la dita "don't take any wooden nickels", no obstant, el metratge és excessiu per escenificar el patetisme d'aquest individu, un fracassat sense carisma ni gaire talent com tants a tot arreu; com jo mateix. Pel que fa a la música, ho sento, m'ha embafat. No la recomano.

EN UN MOT: Basta.

Perdoneu per la meva ignorància!