dissabte, 8 de maig del 2021

SÈRIE: "Sukuuru deizu" (Des del 3 de juliol fins el 27 de setembre del 2007)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt1068993/

DURADA: 299 minuts (Crèdits: 36 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 42 (sobre 100).

MILLOR:
- El detall sòrdid de la càmera oculta en l'habitació fosca durant el festival de l'institut.

PITJOR:
- Els capítols del festival escolar, el 8è i el 9è, se m'han fet molt pesats, amb la lluita estúpida entre les classes i tota la pesca.

NOTES:
1. Està composta per 12 episodis; addicionalment, existeixen dues OVA's, "Valentine Days" i "Magical Heart Kokoro-chan", del 2008.
2. Inspirada en la ficció interactiva anomenada "School Days", desenvolupada per 0verflow i publicada el 28 d'abril del 2005; la història original de la qual va adaptar-se a altres formats, com manga (a càrrec del Homare Sakazuki), novel·les lleugeres o audio-drames.
3. El 12 de juny del 2015, el Zhonghuá Rénmín Gònghéguó Wénhuàbù va llistar el títol entre els animes prohibits a la Xina.
4. A causa de l'assassinat del 17 de setembre del 2007 a Kyoto d'un home de 45 anys a destralades infligides per la seva filla de 16, les cadenes van cancel·lar l'emissió del darrer episodi; finalment, l'AT-X va emetre'l el 27 de setembre i l'1 d'octubre.

COMENTARI: Resulta tot molt molest: la tossuderia i la fluixesa de la Kotonoha Katsura, a qui posa veu la Tae Okajima; els fums de la Setsuna Kiyoura, el paper de la Keiko Imoto; la indefinició i la badoqueria del Makoto Ito, a mans del Daisuke Hirakawa; la facilitat de la Sekai Saionji, a càrrec de la Shiho Kawaragi; la ximpleria de la germaneta petita, la Kokoro Katsura, amb veu de la Megu Ashiro; la mesquinesa general. Reconec que he volgut veure la sèrie només pel final i la coincidència amb l'assassinat de Kyoto. I m'ha decebut profundament. Imagino que el joc devia ser més entretingut... Coi! Recordo haver passat hores i hores amb una merda anomenada "Leisure Suit Larry", l'aventura gràfica creada per l'Al Lowe, que era eròtica, si no m'erro. En resum, aquesta sèrie és inaguantable.

EN UN MOT: Hormonal.

Perdoneu per la meva ignorància!