dissabte, 22 de maig del 2021

SÈRIE: "Súbete a mi moto" (2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt12248706/

DURADA: 664 minuts (Crèdits: 38 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 51 (sobre 100).

MILLOR:
- El comiat del Joselo Vega, interpretat pel Sian Chiong, en el capítol 12è titulat "A volar".
- El rol odiós que fa l'Edgar Cuevas, el soci Jose Antonio Jimenez.

PITJOR:
- El conflicte paral·lel de la Renata Torres amb la seva filla Julieta, encarnades en la Rocío Verdejo i la Josette Vidal, i la reivindicació d'aquestes davant el mànager del grup, l'Edgardo Díaz, paper a càrrec del Yamil Ureña i el Braulio Castillo.
- El trencament habitual de la quarta paret del Yamil Ureña.

NOTES:
1. Inspirada en la història del grup musical de nois, Menudo, fundat el 1977 pel productor Edgardo Díaz.
2. En els títols de crèdit del darrer episodi, apareixen instantànies de diferents formacions del grup amb petits comentaris en cadascuna i, al final, les fotografies de l'Edgardo Díaz i el José Luis Vega.
3. El rodatge es va portar a terme des del 29 de juliol fins el 19 de novembre entre México i Puerto Rico i va comptar amb un pressupost de 10 milions de dòlars.
4. Composta per 15 capítols.

COMENTARI: Sí que recordava la cançó del 1981 que dóna títol a la sèrie, "Súbete a mi Moto", però mai vaig tenir la percepció que Menudo (ni idea de qui eren) fos important. Tampoc la vaig tenir amb altres grups infantils com Parchís, format a Barcelona el 1979, o Regaliz, de la mateixa discogràfica, Discos Belter, del que em van regalar un àlbum. I sembla que tots plegats van generar força fressa. En fi, la sèrie és un pèl massa melodramàtica i té uns quants moments carrinclons, absurds, estúpids, que la devaluen bastant. Si més no, m'ha servit per conèixer l'èxit de l'Umberto Tozzi, "Stella Stai", una de les peces versionades pels nens.

EN UN MOT: Pastosa.

Perdoneu per la meva ignorància!