dijous, 29 d’abril del 2021

LLARGMETRATGE: "Maruhon: Uwasa no stripper" (1982)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt0190114/

DURADA: 67 minuts (Crèdits: 1 minut, al principi).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 49 (sobre 100).

MILLOR:
- La cançó d'inici, "Manatsu no Dekigoto", interpretada pel grup Miki Himalaya & MODOKEES (originalment, la cantant es deia Yaeko Kojima), composta el 1971 pel Kyohei Tsutsumi amb lletra del Jun Hashimoto.

PITJOR:
- El pudor imposat i la simulació patètica d'escenes sexuals que eliminen qualsevol encís.

NOTES:
1. El títol internacional és "Top Stripper"; també, es coneix com "Zoom Up: Genuine Look at a Stripper" i "Live Act: Top Stripper".
2. Forma part de la sèrie "Zuumuappu (Zoom Up)" de Nikkatsu, iniciada el 1979 per "Zuumuappu boukou genba", dirigida pel Kouyuu Ohara, i la seva seqüela del 1980, "Zuumuin boukou danchi", a càrrec del Naosuke Kurosawa.

COMENTARI: A mi em sembla que el personatge de la Yoshiko Takeiri, encarnada per l'Ayako Ota, és més atractiu que no pas el de la protagonista, la Gloria, a mans de la Kaori Okamoto (també prefereixo físicament la primera actriu a la segona). De fet, la cara de bleda que posa la Gloria durant el seu espectacle d'striptease destrempa bastant. En fi, gustos. Hauria de fer l'esforç de situar-me mentalment a principis dels 80's però no puc imaginar-me sentir cap excitació mirant aquesta pel·lícula. És a dir, el vessant eròtic, un fiasco; al contrari, s'acosta cap a la sordidesa. En canvi, la història del nano obsessionat per la bandarra i l'atmosfera de l'època podrien tenir certa gràcia. Per sort, és curta.

EN UN MOT: Fingida.

Perdoneu per la meva ignorància!