dilluns, 5 d’abril del 2021

LLARGMETRATGE: "The Tangle" (2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt5080046/

DURADA: 99 minuts (Crèdits: 5 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 50 (sobre 100).

MILLOR:
- El desenllaç, la revelació de l'assassinat.

PITJOR:
- La xerrameca excessiva, la poesia.
- L'entrada de la Francesca, de qui s'encarrega la Nicole da Silva, amb l'aturada per fer-se un cafè, inclosa, el moment "Vim & Vigor", la cançó de la Carsie Blanton, i la fatxenderia, en general.

NOTES:
1. El rodatge es va portar a terme al llarg d'un parell d'anys en uns 30 dies en total.
2. En Christopher Soren Kelly, que fa el paper de l'Edward, a més de dirigir i haver escrit el guió, i la Jessica Graham, que interpreta la Laurel, són parella en la realitat.
3. El Joshua Bitton, que encarna el Carter, és instructor d'interpretació tant del Christopher Soren Kelly com de la Jessica Graham.
4. En una campanya de micromecenatge a través de la plataforma indiegogo en la que volien assolir 25 mil dòlars, van arribar a recaptar gairebé 33 mil.

COMENTARI: Comença amb una matraca bastant insuportable, un interrogatori absurd i violent sense solta ni volta, continua amb una aparició estel·lar de la goril·la cretina que tampoc aporta res en positiu i es resol deixant al descobert un argument bastant dubtós. La manera d'identificar-se, també, "lucky lotto 7-14-21-28-35-42-49", Déu n'hi do! L'ambientació pot ser més o menys adequada però el material i els recursos no ho acaben de ser. Sóc benèvol perquè m'agrada el gènere; la intenció és el que compta...

EN UN MOT: Dura.

Perdoneu per la meva ignorància!