divendres, 2 d’abril del 2021

SÈRIE: "Kanojo, Okarishimasu" (Des de l'11 de juliol fins el 26 de setembre del 2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt11448214/episodes?season=1

DURADA: 293 minuts (Crèdits: 31 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 72 (sobre 100).

MILLOR:
- En el 9è lliurament, "Uso to Kanojo", la trobada entre la Ruka Sarashina i l'àvia, quan la noia se'n adona que la vella està enamorada de la Chizuru Mizuhara, de qui s'encarrega la Sora Amamiya.

PITJOR:
- La baralla del 4t capítol, titulat "Tomodachi to Kanojo", entre el Kazuya Kinoshita i el Kibe Yoshiaki, a qui posen veu en Shun Horie i el Masayuki Akasaka, respectivament.

NOTES:
1. El títol internacional és "Rent-a-Girlfriend".
2. Basada en el manga homònim desenvolupat pel Reiji Miyajima des de juliol del 2017; en juny del 2020, va iniciar-se el manga derivat titulat "Kanojo, Hitomishirimasu".
3. Està composta per 12 episodis; i s'ha anunciat una segona temporada per al 2022.
4. En el final del capítol 7è, titulat "Kari Kano to Kanojo", es mostren els antecedents de la Ruka Sarashina, de qui s'encarrega la Nao Touyama, mentre sona la cançó "First Drop", interpretada per l'Halca.

COMENTARI: Diria que l'ingredient que fa que funcioni o, si més no, que es pugui tolerar, aquest drama post-adolescent poca-solta és el personatge de la Chizuru Mizuhara. Segurament, perquè reconec en ella el tipus de dona extraordinària que t'atrapa amb el seu carisma sense remissió. Jo també he sentit més d'un cop allò de "només podria estar amb una mossa com aquesta pagant... i ni tant sols així". En realitat, m'ha costat una mica empassar-me-la; la complicació postissa, les casualitats forçades i la tenacitat de xitxarel·los com el protagonista m'han tocat la pera. Tot i això, el dibuix és agradable i desperta certa nostàlgia de joventut. Està bé que el paio es casqui palles de tant en tant pensant en les noies.

EN UN MOT: Enrevessada.

Perdoneu per la meva ignorància!