dilluns, 31 de juliol del 2023

SÈRIE: "Paradise PD - Temporada 1a" (31 d'agost de 2018)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt8235236/episodes?season=1

DURADA: 271 minuts (Crèdits: 13 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 66 (sobre 100).

MILLOR:
- Els acudits del Prop Cop, interpretat pel Tom Kenny, que apareix per primera vegada en el 7è episodi.

PITJOR:
- En el tercer lliurament, la ximpleria del Gerald Fitzgerald, a qui posa veu el Cedric Yarbrough, fent de policia i víctima alhora.

NOTES:
1. Els títols dels capítols són "Welcome to Paradise", "Ass on the Line", "Black & Blue", "Karla", "Dungeons & Dragnet", "Meet the Jabowskis", "Police Academy", "Task Force", "Parent Trap" i "Christmas in Paradise".
2. La segona temporada, de 8 episodis, va estrenar-se el 6 de març de 2020; la tercera, de 12, el 12 de març de 2021; i la quarta, de 10, anomenada "Paradise PD: Party Dudes", el 16 de desembre de 2022.

COMENTARI: La presentació ens mostra un Kevin Crawford de nen, amb la veu del David Herman, disparant trets als collons del seu pare, el cap de policia Randall Crawford, interpretat pel Tom Kenny. La resta navega en aquesta mateixa línia de barrabassada sense filtres, una darrere l'altra; clara compensació a un format massa trillat. Per exemple, en el 8è capítol, pinten en Joe Biden https://ca.wikipedia.org/wiki/Joe_Biden remenant-se-la amb luxúria mentre mira una fotografia del Dusty Marlow, el personatge obès del Dana Snyder. Així de descarats i poca-soltes són, els gags. En algun moment, tant passats de voltes o tant obvis que deixen de fer gaire gràcia. Però no avorreixen, que ja és quelcom. A més, la trama de fons relacionada amb l'argyle meth ajuda a mantenir una miqueteta d'interès. De manera que, al final, la proposta s'aguanta força bé com entreteniment barroer.

EN UN MOT: Incontinent.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!