dilluns, 3 de juliol del 2023

SÈRIE: "Loot - Temporada 1a" (Des del 24 de juny fins el 12 d'agost de 2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt14271498/episodes?season=1

DURADA: 271 minuts (Crèdits: 19 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 42 (sobre 100).

MILLOR:
- En el 9è episodi, les intervencions dels veïns afectats per The Alameda Street Housing Initiative, en la reunió del ple de l'ajuntament, atacant la Molly Wells, el paper de la Maya Rudolph.

PITJOR:
- El moment del lliurament del Marjorie Pendleton Foster Award del 6è capítol és de vergonya aliena; sobretot, per la reacció de la Sofia Salinas, el personatge interpretat per la Michaela Jaé Rodriguez.

NOTES:
1. Els títols dels capítols són "Pilot", "Bienvenidos a Miami", "Hot Seat", "Excitement Park", "Halsa", "The Philanthropic Humanitarian Awards", "French Connection", "Spades Night", "Cahoga Lake" i "The Silver Moon Summit".
2. Durant el desenvolupament, se l'anomenava "Tarzana".
3. El rodatge va iniciar-se el 6 de setembre de 2021 i va finalitzar el 8 de febrer de 2022; la mansió que figura la residència de la milionària és una propietat ubicada en el barri de Bel-Air de la ciutat de Los Angeles, a l'estat nord-americà de Califòrnia, coneguda com The One.
4. La producció de la 2a temporada del programa s'ha vist interrompuda per la vaga promoguda pel Writers Guild of America (WGA) https://ca.wikipedia.org/wiki/Sindicat_de_Guionistes_dels_Estats_Units.

COMENTARI: Me n'adono que no sóc espectador objectiu d'això que he vist. Però, més enllà d'aquesta obvietat, és que ho trobo tant gratuït i superflu, tot plegat. El negre, l'homosexual asiàtic, la llatina, la campestre beneita, la vella rareta... Manca l'esguerrat, oi? Us l'heu descuidat, nois! Per cert, la resta de companys de l'oficina, què, no compten, no fan colla? Tant se val, tu... La veritat és que cap dels fils proposats pels guionistes em sembla prou digne per justificar la pèrdua del meu temps. Perquè no fan gràcia, no emocionen, no interessen; a l'inrevés, més aviat, ofenen per insubstancials, per superficials. I no són pocs els escriptors involucrats, l'Alan Yang, en Matt Hubbard, la Bridget Kyle, la Vicky Luu, el Yassir Lester, el Zeke Nicholson, la Lauren Tyler, l'April Quioh i l'Anna Salinas. Aquesta gent van de bajanada en bajanada fins a culminar en la ximpleria darrera, suggerir que la dona renega del seu patrimoni. En fi, que consti que jo pensava ensopegar amb una comèdia un pèl més sòlida. Apa, adeu!

EN UN MOT: Ostentació.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!