diumenge, 29 d’agost del 2021

LLARGMETRATGE: "No Man of God" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt13507778/

DURADA: 100 minuts (Crèdits: 4 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 56 (sobre 100).

MILLOR:
- La roda d'entrevistes amb els investigadors dels diferents estats.

PITJOR:
- El moment de riure estúpid, amb l'anècdota del Brian fent d'elefant, entre el Bill Hagmaier i el Ted Bundy, interpretats per l'Elijah Wood i el Luke Kirby, respectivament.

NOTES:
1. Basada en transcripcions de converses entre l'assassí en sèrie, el Ted Bundy, i l'agent especial de l'FBI, en Bill Hagmaier, que van tenir lloc entre el 1984 i el 1989.
2. El director de la sèrie documental del 2019, "Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes", i de la pel·lícula del mateix any, "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", en Joe Berlinger, aixecà certa polèmica en acusar la directora d'aquest film, l'Amber Sealey, de retratar de manera enganyosa el personatge.
3. Abans dels títols de crèdit, es veuen els rètols "Bill Hagmaier went on to become Chief of the National Center for the Analysis of Violent Crime, helping to shape the FBI's profiling database thanks to countless interviews with high-profile offenders, many of whom requested to speak specifically with Hagmaier due to his well-known association with Bundy", "Now retired, he resides in Virginia with Barbara Hagmaier, his wife of 40 years" i "He is considered one of the greatest criminal profilers in the world".

COMENTARI: L'única raó que se m'acut per desenvolupar una obra com aquesta és la pandèmia de la COVID-19; si més no, sembla controlable rodar en un parell d'habitacions amb un grapat petit d'actors. En fi, la feina de l'elenc la considero correcta però el contingut tampoc dóna gaire de si. No veiem cap duel dialèctic especial ni joc psicològic intens ni merdes... És a dir, no sé quin és l'objectiu de presenciar els intercanvis entre els dos paios o la resta. No val la pena perdre el temps.

EN UN MOT: Redundant.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!