dimecres, 4 d’agost del 2021

LLARGMETRATGE: "Fear Street Part Three: 1666" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt9701942/

DURADA: 112 minuts (Crèdits: 7 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 60 (sobre 100).

MILLOR:
- El pacte que explica els sacrificis, malgrat la compensació sembli molt pírrica; al cap i a la fi, el Nick Goode, el personatge a càrrec de l'Ashley Zukerman, fa de simple xèrif en un poble.

PITJOR:
- Que s'enfrontin els monstres entre ells només perquè són ruixats amb sang de la Deena, interpretada per la Kiana Madeira, és bastant trampa; no m'ho empasso.

NOTES:
1. Inspirada en la sèrie de novel·les escrites des del 1989 pel Robert Lawrence Stine, començant per "The New Girl".
2. És la tercera pel·lícula d'una trilogia dirigida per la Leigh Janiak, que completen "Fear Street Part One: 1994" i "Fear Street Part Two: 1978", i que fou rodada en 106 dies entre març i setembre del 2019 a l'estat nord-americà de Georgia.
3. Durant els primers 2 minuts de crèdits, es van intercalant unes imatges que culminen en el llibre satànic de la vídua i algú no identificat que el recull.
4. S'inicia amb una recopilació d'imatges del film anterior de 2 minuts precedida pel rètol "Previously on Fear Street"; al minut 66è, apareixen els títols "Fear Street 1994" i "Part 2".

COMENTARI: S'aguanta perquè es descobreix l'entrellat de l'assumpte però, en general, resulta més aviat farragosa, sobretot, la part del segle XVII; ni fa por ni suscita gaire tensió ni espanta. El reciclatge de rols tampoc em convenç. Per què ens priven de veure l'Elizabeth Scopel fent de Sarah Fier? Jo volia. Després, si ella no és cap bruixa sinó una màrtir, què són les visions que provoquen els seus ossos? Potser, la intenció de convertir-s'hi ja la capacita. En fi, ja està, carpeta tancada.

EN UN MOT: Conclusiva.

PAÍS:           EUA, CANADÀ.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!