diumenge, 16 de gener del 2022

LLARGMETRATGE: "Resident Evil: Welcome to Raccoon City" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt6920084/

DURADA: 108 minuts (Crèdits: 9 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 55 (sobre 100).

MILLOR:
- La transformació del William Birkin, el paper a càrrec del Neal McDonough.

PITJOR:
- El Chris Redfield, interpretat pel Robbie Amell, sobrevivint un atac massiu de zombis amb una pistoleta, sense ni una esgarrapada; l'entrada de la Claire Redfield, la Kaya Scodelario, a la ciutat condemnada sense haver de passar cap control ni res.

NOTES:
1. Després d'1 minut, s'interrompen els títols de crèdit per mostrar un clip on l'Albert Wesker ressuscita i parla amb l'Ada Wong, els personatges encarnats pel Tom Hopper i la Lily Gao, respectivament.
2. Representa la setena pel·lícula amb actors de carn i ossos de la franquícia, està enfocada com un rellançament de la mateixa, i inspirada en les històries dels jocs "Resident Evil" i "Resident Evil 2", publicats per Capcom en el 2002 i el 2019, respectivament.
3. El gruix del rodatge va començar a Greater Sudbury, en la província canadenca d'Ontario, el 17 d'octubre del 2020 i va finalitzar el 24 de desembre d'aquell mateix any; més tard, en maig del 2021, van caldre noves filmacions que van ser realitzades a Toronto.

COMENTARI: És culpa meva, no sé què m'esperava. Bé, sí que en sóc ben conscient: uns quants ensurts i una massacre tant de monstres com d'humans. Però creia que trobaria una mica més de substància i quelcom més espectacular. El problema rau en que no professo cap estima especial pel títol, ni en format de joc ni en el de film. De manera que allò que he vist m'ha deixat completament indiferent. Calia retrocedir al 1998? Ostres, tu, quina poca creativitat!

EN UN MOT: Repetició.

PAÍS:           USA, CANADÀ, ALEMANYA, GB.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!