dissabte, 1 de gener del 2022

SÈRIE: "Intelligence - Temporada 1a" (Des del 21 de febrer fins el 6 de març del 2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt9454736/episodes?season=1

DURADA: 134 minuts (Crèdits: 5 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 64 (sobre 100).

MILLOR:
- Uns quants acudits de l'estil "Sí o No: Trairies el teu país per drogues, diners o sexe? Per Sexe", o "Vas votar pel Brexit? No sé qui és aquest Brexit".

PITJOR:
- El 5è i 6è capítols enfonsen la sèrie amb el gir cap al personatge interpretat pel David Schwimmer, el Jerry Bernstein; sobretot, la cerimònia de casament em sembla molt estúpida.

NOTES:
1. El 8 de juny del 2021, va estrenar-se'n una segona temporada, també, de 6 capítols.
2. Dos representants del Government Communications Headquarters (GCHQ) van assessorar/supervisar el rodatge.
3. Els crèdits s'inicien amb "Written and Created By Nick Mohammed" però s'interrompen amb un clip d'afegitó d'uns quants segons; tot seguit, s'escolta un fragment de "There are Bad Times Just Around the Corner", la cançó composada per Sir Noël Peirce Coward.

COMENTARI: Els tres primers capítols són força divertits, la proposta promet i els acudits cauen bé (potser, algun, massa de llibre). Fins i tot, el David Schwimmer, que sempre m'ha caigut bastant malament (suposo que des que vaig veure "Six Days, Seven Nights", la pel·lícula del 1998 dirigida per l'Ivan Reitman), fa un paper que li escau, encaixa perfectament. Però, a partir del quart lliurament, la gràcia disminueix amb la introducció del repel·lent Tom, encarnat pel Leo Suter, o d'un fil anecdòtic maldrestre com el de la coneixença del Barnaby Bailer, el paper que fa el Mark Heap, amb la Mary, el que fa la Jane Stanness. Ja no es recupera. A més, l'intent de ganxo final per l'assumpte de l'infiltrat resulta una mica groller. Coi, com més hi penso, menys em convenç! Tant és així que se m'han tret les ganes de mirar-me la segona temporada.

EN UN MOT: Bolet.

PAÍS:           GRAN BRETANYA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!