diumenge, 16 de gener del 2022

SÈRIE: "After Life - Temporada 1a" (8 de març del 2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt8398600/episodes?season=1

DURADA: 163 minuts (Crèdits: 6 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 55 (sobre 100).

MILLOR:
- Les basques que li vénen al Tony Johnson quan el Lenny, encarnat pel Tony Way, es menja el púding fet amb llet materna humana.

PITJOR:
- Les brometes estúpides enregistrades en vídeo del Tony Johnson a la seva dona, la Lisa, interpretats pel Ricky Gervais i la Kerry Godliman, respectivament.

NOTES:
1. El 24 d'abril del 2020 i el 14 de gener del 2022, van estrenar-se una segona i tercera temporades, respectivament, també, de 6 capítols cadascuna.
2. El rodatge es va portar a terme l'estiu del 2018 a Hampstead, Hemel Hempstead, Beaconsfield i Camber Sands en l'East Sussex.
3. El productor, en Charlie Hanson, fou apartat del projecte durant la filmació de la 3a temporada arran d'ésser acusat d'assetjament sexual i agressió.

COMENTARI: M'esperava, potser, més comèdia i menys clixés d'autoajuda barrejats amb carrinclonada barata. Una de les pegues que observo rau en el personatge del Gervais, que es fa patètic d'inici. L'altra, que la resta de participants de la història es presenten com babaus bonifacis, la prostituta, la Roisin Conaty, el camell, el Tim Plester, el carter, el Joe Wilkinson, la dona del cementiri, la Penelope Wilton, i, fins i tot, la Kath, el paper a càrrec de la Diane Morgan, que pintava replicadora adversària a l'altura del protagonista i queda en no-res. Sí que trobo algun moment decent, com el suïcidi per sobredosi, encara que després s'espatlla quan el Tony Johnson nega la seva implicació. Però, en general, em deixa bastant indiferent, me la podria haver estalviat.

EN UN MOT: Egocèntrica.

PAÍS:           GRAN BRETANYA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!