divendres, 25 de juny del 2021

LLARGMETRATGE: "CHiPs" (2017)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt0493405/

DURADA: 101 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 54 (sobre 100).

MILLOR:
- Les maniobres, les persecucions, els salts amb els vehicles.

PITJOR:
- El gag de la confusió de l'oficial Poncherello, encarnat en el Michael Peña, amb el telèfon de la capitana Jane Lindel, la Jane Kaczmarek.

NOTES:
1. Durant el primer minut dels títols de crèdit, es veu un quadre amb imatges de la parella protagonista muntant en les seves motocicletes mentre comença a sonar la cançó del 1995, "California Love", interpretada per 2Pac, la qual segueix fins al final.
2. Inspirada per la sèrie de televisió creada pel Rick Rosner emesa per la NBC des del 15 de setembre del 1977 fins l'1 de maig del 1983.
3. En Dax Shepard, que fa del Jon Baker, i la Kristen Bell, que interpreta la seva dona, són matrimoni i tenen filles en la vida real.
4. Al contrari del que passava amb la sèrie original, la pel·lícula va produir-se sense la cooperació de la California Highway Patrol (CHP) ni el permís per utilitzar les seves icones.
5. A partir d'un pressupost aproximat de 25 milions de dòlars, va recaptar gairebé 27 milions.

COMENTARI: Causa la impressió que tot plegat es redueix a unes quantes explosions, un parell de bromes grolleres, trets i trucs amb les motos. No conec el material en el que es basa de manera que la nostàlgia no aplica per mi. Reconec, però, que he rigut amb algunes poca-soltades: el problema que pateix el Jon Baker amb les ferums o l'escena del vestidor en la que existeix contacte entre les tites dels dos oficials. Amb el tràiler n'hauria pogut tenir prou.

EN UN MOT: Excusa.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     REGULAR.


Perdoneu per la meva ignorància!