dissabte, 19 de juny del 2021

LLARGMETRATGE: "Here After" (2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt7401840/

DURADA: 122 minuts (Crèdits: 4 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 48 (sobre 100).

MILLOR:
- La naturalitat de l'Angelo, interpretat pel Michael Rispoli.

PITJOR:
- En l'escena en la que la família, el Ray Iannicelli, la Jeannie Berlin i l'Elissa Middleton, recull coses de l'apartament del protagonista, la línia de la mare, "ell és aquí fins que jo digui que no hi és"; la pobra dona fa el que pot, imagino, però queda fatal.

NOTES:
1. Estrenada, originalment, com "Faraway Eyes".
2. Al final dels títols de crèdit, apareix un rètol que diu "Dedicated to the wonderful Dolly, who came along just in the nick of time to show me what love really was. And to the loving memory of my Dad, who made me want to write someday, and to my amazing Mom, who makes me want to keep going at it. Both of them taught me that love is all you need".
3. El gruix del rodatge va tenir lloc a la ciutat de Nova York, EUA.

COMENTARI: La premissa ja m'ha semblat poca-solta: una ànima germana necessària per accedir a l'eternitat? Llarga, lenta, sense enginy, a estones, ordinària. Com amb tota la matraca de la cita entre l'Andy Karl i la Nora Arnezeder, avorrida, vulgar, confusa. No sé si es tracta de quelcom intencionat, que no ho entendria, mes, era necessari que la Honey Bee ens refregués els mugrons per la cara? D'acord, potser, aquest punt és una obsessió meva, personal... Si més no, dins de l'absurditat del plantejament, l'assumpte de l'assetjador encarnat en l'Alex Hurt, en Patrick, i el rampell que provoca que els enamorats es trobin en el mateix pla, finalment, està ben lligat. També, ha estat agradable tornar a veure la Christina Ricci, encara que el paper que li toca fer sigui tant galdós. En resum, m'ha acabat la paciència.

EN UN MOT: Suplici.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          MALAMENT.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!