diumenge, 27 de juny del 2021

LLARGMETRATGE: "Always Be My Maybe" (2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt7374948/

DURADA: 101 minuts (Crèdits: 6 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 55 (sobre 100).

MILLOR:
- El gest de la cambrera xinesa després de portar-li el plat de shumai d'agraïment al Marcus, quan la Sasha vol picar del plat, la dona el retira cap al noi.

PITJOR:
- El joc de després del sopar en el que participen la Sasha, el Marcus, el Keanu Reeves i la Jenny, encarnada en la Vivian Bang.

NOTES:
1. L'Ali Wong, que interpreta el paper de la Sasha Tran, i el Randall Park, que fa del Marcus Kim, es porten 8 anys de diferència.
2. Després de començar els títols de crèdit, es veuen, intercalades, algunes escenes al restaurant Judy's Way i, en el darrer tros, la Sasha suggereix que en Marcus compongui una cançó sobre el cop de puny que li va fúmer al Keanu Reeves; durant la resta dels crèdits, sona "I Punched Keanu Reeves", del Daniel Nakamura i el Randall Park, interpretada pels Hello Peril.
3. El gruix del rodatge va portar-se a terme durant sis setmanes a Vancouver i dues a San Francisco, entre maig i juliol del 2018.

COMENTARI: Amb l'espectacle de l'Ali Wong, "Baby Cobra", recordo haver rigut bastant. Per això, potser, tenia unes expectatives bastant elevades. El cas és que, als 10 minuts, quan he vist l'actitud rondinaire del Marcus, m'ha abordat un mal pressentiment. I, efectivament, el personatge es passa tota la pel·lícula comportant-se com un cretí mesquí, una molèstia. La noia tampoc desperta gaire simpatia, projecta empatia nul·la. De manera que l'única cosa que queda és la cuina creativa del restaurant Maximal, la façana del qual, en realitat, és de The Contemporary Jewish Museum de San Francisco. A més, per què és tant llarga? Decebut.

EN UN MOT: Agre.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!