divendres, 15 de setembre del 2023

LLARGMETRATGE: "The Out-Laws" (2023)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt11274492/

DURADA: 95 minuts i mig (Crèdits: 8 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 61 (sobre 100).

MILLOR:
- L'atracament al Victory Union Bank com a intent fallit.

PITJOR:
- Una resolució tant planera, els criminals morts per accident, els diners del banc, de tornada a la caixa forta i tots feliços... fins i tot, el Roger Oldham, encarnat pel Michael Rooker, reunit amb la seva ex, la Sheryl, interpretada per la Gigi Bermingham.

NOTES:
1. Al principi dels títols de crèdit, es mostra, en un quadre, una escena en la que participen l'Owen Browning, el Billy McDermott i la Lilly McDermott, els personatges a càrrec de l'Adam DeVine, el Pierce Brosnan i l'Ellen Barkin; cap el final, surt el rètol "In Memory of Nick Rand".
2. El gruix del rodatge es va portar a terme entre octubre i desembre de 2021 a Atlanta, en l'estat nord-americà de Georgia.
3. En 2016, l'Adam DeVine va rebre la idea de l'Evan Turner i en Ben Zazove, els guionistes, però se'n va oblidar; més tard, va recuperar-la per desenvolupar-la.

COMENTARI: No enganya ningú. Ben bé, és de l'estil de la resta de productes de la factoria Happy Madison Productions; segurament, pertany a la gama baixa, això, sí. Però, encara, correcte pel que pretén, uns riures i complaença fàcil. Simple, com fer una referència a James Bond tenint el Pierce Brendan Brosnan https://ca.wikipedia.org/wiki/Pierce_Brosnan com a integrant de l'elenc. La poca-solta resulta un tant pueril, segell propi de l'Adam Sandler, un dels productors. No obstant tot, passa bé. Resumint, ja ha estat el que m'esperava, no m'ha decebut.

EN UN MOT: Suficient.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!