divendres, 3 de març del 2023

SÈRIE: "5ive Days to Midnight - Temporada 1a" (Des del 7 fins el 10 de juny de 2004)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt0386907/episodes?season=1

DURADA: 212 minuts i mig (Crèdits: 13 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 39 (sobre 100).

MILLOR:
- Les intervencions de la Gage Golightly, que fa el paper de la Jesse Neumeyer.

PITJOR:
- El gir final per l'ambició de l'Irwin Sikorski, el personatge a càrrec del Randy Quaid.

NOTES:
1. El rodatge es va portar a terme entre gener i febrer del 2004 a indrets de Vancouver, en la província canadenca de British Columbia.
2. Les dates de l'emissió original de la sèrie, en el Sci-Fi Channel de la NBCUniversal Television and Streaming, van coincidir amb el període en el que figura que succeeixen els esdeveniments, un dia per cada episodi, excepte pel primer lliurament que va cobrir dues de les jornades de ficció.

COMENTARI: No sé si és qüestió d'improvisació dolenta, de deixadesa deliberada o, simplement, d'absoluta manca de talent. Però el material que ens presenten en Michael W. Watkins, el director, i el Robert Zappia, en David Aaron Cohen, l'Anthony Peckham i la Cindy Myers, els seus guionistes, resulta bastant pobre, brut; prou vegades, fora de lloc, impertinent. En aquest sentit, m'ha fet molta gràcia una línia absurda que li deixa anar l'Angus Macfadyen, en Roy Bremmer, a la Kari Matchett, l'actriu darrere del paper de la Claudia Whitney. "Look at you! You're a mess!", com per omplir, amb desgana total. Trobo que totes les foteses innecessàries i les aportacions que no venen a tomb pel progrés de l'argument fan la festa molt feixuga. De manera que resulta difícil romandre connectat a la història per avorriment simple. En resum, un despropòsit. Me l'hauria d'haver estalviat.

EN UN MOT: Desídia.

PAÍS:           EUA, CANADÀ.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     REGULAR.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!