diumenge, 5 de març del 2023

LLARGMETRATGE: "Sexual Drive" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt13886770/

DURADA: 70 minuts (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 60 (sobre 100).

MILLOR:
- La narració de com la Rina Takeda, que fa el paper de la Momoko en el tercer relat, s'excita menjant-se el bol de ramen.

PITJOR:
- Veure com la Manami Hashimoto, que s'encarrega del personatge de la Megumi en el primer conte, es cruspeix el natto; resulta una mica fastigós.

NOTES:
1. Les 3 històries de les que està composta es titulen "Natto", "Mapo doufu" i "Seabura nin'niku mashimashi"; al final, durant els crèdits, es veu el Kurita caminant a través de l'encreuament de l'estació de Shibuya de Tòquio.
2. Cap el 2018, en Kota Yoshida, el director, va produir el primer capítol, "Natto", per a una projecció especial en el K. Wakamatsu's Cinema Skholé de Nagoya; ja, aleshores, pensava que amb un personatge com el Kurita, interpretat pel Tateto Serizawa, podria desenvolupar una sèrie o una pel·lícula de recopilació.
3. Com el Kurita, el director va patir un ictus (en gener de 2008); el Yoshida reconeix que el personatge és el seu reflex.

COMENTARI: Un muntatge hàbil, amb la millor peça al final, fa que quedi una impressió bona. A més, crec que no he tingut prou temps per avorrir-lo, al protagonista, l'enllaç entre els tres capítols. Un parell més d'escenes amb aquest paio obsessiu, segurament, haurien estat massa per mi malgrat la seva fila còmica inherent. Després, les mosses són encisadores... Però, això ja és una debilitat meva. He rigut, poca cosa més. El propi director diu en una entrevista que espera que ningú en tregui gaire res del film.

EN UN MOT: Fixació.

PAÍS:           JAPÓ.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   REGULAR.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!