dimecres, 9 de febrer del 2022

SÈRIE: "The Box - Temporada 1a" (28 de novembre del 2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt13275654/episodes?season=1

DURADA: 223 minuts (Crèdits: 16 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 67 (sobre 100).

MILLOR:
- La reacció de la Sylvian Rosen, encarnada per l'Olivia Grant, quan la Sharon Pici, interpretada per l'Anna Friel, s'empassa un tret, en l'episodi 6è.

PITJOR:
- El Peter Stormare, en el seu paper del Jedidiah Brag, sembla que es sostingui amb pinces.

NOTES:
1. Fou enregistrada en el Cirkus Arena och Restaurang AB de Djurgården, a Stockholm, a partir de mitjans de març de 2021.
2. El creador, l'Adi Hasak, es va inspirar en obres del David Lynch com "Mulholland Dr.", estrenada el 2001, o "Lost Highway", del 1997.
3. La integren 7 episodis: "Queen of the Box", "A Simple Story", "The Last Hurrah", "True Believer", "The Dark", "The Sinner" i "Queen of the Box (Part II)".

COMENTARI: El personatge protagonista, la "reina de la capsa", a càrrec de l'Anna Friel, m'ha atrapat de seguida. No obstant això, la sensació que em queda és com si la història s'encallés durant 4 episodis i no avancés prou (i se suposa que transcorre 1 any); jo hauria deixat, només, el primer i els dos darrers capítols. A més, trobo que el guió fa una mica de trampa pel retrocés final. Tot i així, en tractar-se de lliuraments curts, de mitja hora, l'espectacle va fluint, més o menys. Fàcil de mirar; no tant, de seguir. Però, bastant entretinguda, al capdavall.

EN UN MOT: Tèrbola.

PAÍS:           SUÈCIA, ALEMANYA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       REGULAR.
ORIGINALITAT:   REGULAR.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!