dimarts, 8 de febrer del 2022

LLARGMETRATGE: "Love Hard" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt10752004/

DURADA: 105 minuts (Crèdits: 7 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 64 (sobre 100).

MILLOR:
- El duet del Josh Lin i la Natalie Bauer, interpretats pel Jimmy O. Yang i la Nina Dobrev, respectivament, cantant una versió modificada de "Baby, It's Cold Outside", la cançó del 1944 composta pel Frank Loesser.

PITJOR:
- La rivalitat poca-solta amb el germà, l'Owen, encarnat pel Harry Shum Jr.

NOTES:
1. El rodatge es va portar a terme entre octubre i novembre del 2020 a Vancouver, New Westminster i el Boundary Bay Airport de Delta, en la província canadenca de British Columbia.
2. El títol és una combinació de "Love Actually", del 2003, dirigida pel Richard Curtis, i "Die Hard", del 1988, a càrrec del John McTiernan.
3. El director, l'Hernán Jiménez, que és costa-riqueny, va estudiar el batxillerat a Vancouver, on va filmar-se la pel·lícula.
4. Després d'iniciats els crèdits, veiem un fragment amb la família i els regals de Nadal.

COMENTARI: Compleix, ofereix el que s'espera d'aquest tipus de producte, passar l'estona plàcidament amb l'expectativa d'algun somriure, i mesura prou acuradament el ridícul dels participants per mantenir-se dins d'allò acceptable (tot i que el ball sensual de la Nina Dobrev al karaoke frega el límit, honestament). Té un punt un pèl trampós, que es l'interès de la noia pel manso suplantat i la reciprocitat d'aquest; no l'acabo de trobar raonable. A més, tenint en compte que el protagonista i el director són monologuistes còmics, em sembla que li manquen uns quants acudits a l'obra. Però, com deia, segueix el patró, entreté i... m'agrada la mossa.

EN UN MOT: Correcta.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!