dimarts, 1 de desembre del 2020

LLARGMETRATGE: "Trouble" (2019)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt6772524/

DURADA: 87 minuts (Crèdits: 9 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).

MILLOR:
- Els fragments de música i la Zoe Bell, amb la veu de la Lucy Hale.
- El personatge del Thurman Sanchez, interpretat pel Wilmer Valderrama.

PITJOR:
- El pastitx que sembla la història entre el gos malcriat, els esquirols brètols, l'herència i l'aspirant a estrella.

NOTES:
1. Abans dels títols de crèdit surt un rètol amb la fotografia del gos del productor executiu, el Conrad Vernon, que diu "In memory of Linus 2011-2017 I'm proud to have had you call me friend. I miss you buddy. - Conrad".
2. Els primers 2 minuts de crèdits són quadres dels personatges amb els noms dels actors que els donen veu i altres càrrecs executius.
3. Les versions animades del cantautor Jason Mraz i de l'ensinistrador de gossos César Felipe Millán Favela apareixen en el film.
4. Va recaptar més de 15 milions de dòlars.

COMENTARI: Aquest tipus de barreja de clixés només funciona si els protagonistes captiven l'espectador i no ha estat el cas ni de lluny. El Trouble, a càrrec del Big Sean, es presenta com un ésser consentit que no canvia d'actitud al llarg del desenvolupament, no pateix i es surt amb la seva; acaba fent ràbia. Després, coneixem els rosegadors malcarats ballant a l'estil de "Bad" del Michael Jackson. Si us plau, què fora de context i quina mandra! Seguim amb la Rousey, el paper de la Pamela Adlon, cap mena de gràcia. I la resta d'animals del parc o de la canera, farciment. Totalment prescindible, me la podia haver estalviat.

EN UN MOT: Antipàtica.

Perdoneu per la meva ignorància!