dissabte, 19 de desembre del 2020

LLARGMETRATGE: "Ashens and the Polybius Heist" (2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt9170580/

DURADA: 99 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 59 (sobre 100).

MILLOR:
- El sentit de l'humor, els gags, la comèdia poca-solta.
- La seqüència de presentació del Dave Brain.

PITJOR:
- La idoneïtat de la banda sonora.
- L'argument.

NOTES:
1. Es tracta de la seqüela del film del 2013 dirigit pel mateix director, en Riyad Barmania, "Ashens and the Quest for the GameChild".
2. Fou finançada a través d'una campanya d'Indiegogo que va assolir uns 195 mil dòlars, aportats per més de 4 mil participants.
3. Durant els títols de crèdit es veuen un parell d'escenes enquadrades en petit i, a mode d'epíleg, apareixen la Joanna O'Connor, en el seu paper de la Christine Ashen, i el Jarred Christmas en una conversa frívola; la qual cosa queda anunciada amb el rètol "Keep watching! We have another scene coming up! Yes, yes, we know three is a bit self-indulgent but we think it's worth it".
4. Al final de tot, sona el soroll que presenta els vídeos de Youtube del protagonista, l'Stuart Ashen, substituint el "Hello!" pel "Goodbye!".

COMENTARI: Entre que la història és molt fluixa i que l'estètica és plana, tot plegat sembla bastant travat; l'elenc tampoc ajuda gaire. Per altra banda, la majoria dels esquetxs són prou divertits; segurament, no per trencar-se a riallades però sí per esbossar uns quants somriures. De manera que per matar una estona beneita pot servir.

EN UN MOT: Amateur.

Perdoneu per la meva ignorància!