dilluns, 24 d’abril del 2023

LLARGMETRATGE: "Meet Cute" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt14900738/

DURADA: 89 minuts (Crèdits: 10 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 63 (sobre 100).

MILLOR:
- L'escena final a l'estil del rescat dels inferns de l'Eurídice per part de l'Orfeu, en la que en Gary abandona, sense mirar enrere, la companyia de la Sheila, els personatges interpretats pel Pete Davidson i la Kaley Cuoco, respectivament, amb l'esperança que la dona el segueixi.

PITJOR:
- La correcció, a mitja pel·lícula, del relat sobre les condicions del viatge temporal; sembla una improvisació per adaptar-les a les necessitats del guió.

NOTES:
1. Després d'1 minut que hagin començat els títols de crèdit, es mostren 4 minuts i mig de preses descartades; cap el final, surt el rètol "IN LOVING MEMORY OF AMIR PNUELI".
2. El guió, escrit per la Noga Pnueli, fou inclòs en l'edició del 2018 de The Black List https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_List_(survey)#2018_Black_List, gestionada pel Franklin Leonard.
3. El rodatge es va portar a terme l'agost del 2021 en la ciutat nord-americana de Nova York.

COMENTARI: De robust, l'argument, no ho sembla gaire. Però, entenc que l'espectacle es fonamenta, sobretot, en l'amabilitat de la protagonista i, en aquest aspecte, no hi ha discusió. Trobo la noia adorable. Pel que fa al vessant de la història del viatge temporal, no obstant, crec que l'aprofitament està massa restringit. És a dir, assumint la lliure disposició de l'aparell fantàstic, el fet que la Sheila es passi, mínim, 1 any repetint la mateixa vetllada, un dia darrere l'altre, sense cap objectiu concret esdevé un tant inversemblant, fins i tot, considerant paciència infinita. No només això, la mossa es passa 150 diumenges jugant a pilota amb el Gary infant, fent-se passar per l'oncle Charlie. Absurd, tenint en compte les possibilitats diverses que ofereix el giny per trobar felicitat i sensació d'assoliment en altres fronts. Per cert, amabilitat, també, de la ciutat, Nova York. Quina placidesa, coi!

EN UN MOT: Limitada.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!