diumenge, 20 de març del 2022

SÈRIE: "Bokutachi no Rimeiku - Temporada 1a" (Des del 3 de juliol fins el 25 de setembre del 2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt13528102/episodes?season=1

DURADA: 311 minuts (Crèdits: 36 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 52 (sobre 100).

MILLOR:
- La xerrada de presentació de la professora Misaki Kanou, a qui dóna veu la Miyuki Sawashiro.

PITJOR:
- L'esbroncada en el karaoke de l'Eiko Kawasegawa a la Nanako Kogure, interpretades per la Nao Touyama i l'Aimi Terakawa, respectivament.

NOTES:
1. Es coneix internacionalment com "Remake Our Life!"; alternativament, "Let's Time-Travel to 10 Years Ago and Reenjoy Creative and Sweet Youthful Days".
2. És l'adaptació d'una sèrie de novel·les lleugeres desenvolupada des del març del 2017 pel Nachi Kio i il·lustrada per l'Eretto; ha estat portada, també, al manga amb dibuixos del Bonjin Hirameki.
3. Està composta per 12 episodis: "Nanimokamo Dame ni Natte", "Juu-nen Mae ni Modotte Kite", "Boku wa Nanimono Nan Daroutte", "Dekiru Koto o Kangaete", "Jibun no Omoi o Uchiakete", "Nantoka Shiyoutte", "Iya na Koto mo Hikiukete", "[Kekka] o Dashite", "Misetsukerarete", "Omoishirasarete", "Kakugo o Kimete" i "Mou Ichido Mae o Muita"; el primer és doble i, després dels 6 primers, va emetre's un resum parcial, "Soushuuhen".

COMENTARI: M'ha decebut bastant. He aterrat en el títol a la recerca d'embolics temporals amb certa gràcia i m'he trobat, bàsicament, una masturbació en tota regla, una fantasia egoista, trivial, vanitosa i consentida. Entenc que la història queda sense cloure, almenys, en el format anime, la qual cosa deixa marge per resoldre la marranada en la que es converteix el salt vital enrera del Kyouya Hashiba, de qui s'encarrega el Masahiro Itou. Però jo ho deixaré aquí, n'he tingut prou. A més del fàstic que em provoca el protagonista, hi ha detalls del relat un tant inversemblants, com el pla per ajudar econòmicament el Tsurayuki Rokuonji, el paper del Haruki Ishiya, o l'estupidesa del president d'Attraction Point. Bé, potser és que m'he fet massa gran per aquestes merdes.

EN UN MOT: Mitjania.

PAÍS:           JAPÓ.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!