diumenge, 20 de març del 2022

LLARGMETRATGE: "Spider-Man: No Way Home" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt10872600/

DURADA: 148 minuts (Crèdits: 13 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 60 (sobre 100).

MILLOR:
- La Mirror Dimension.

PITJOR:
- La poca-solta de l'argument.

NOTES:
1. És la seqüela dels films, també, dirigits pel Jon Watts, "Spider-Man: Homecoming", del 2017, i "Spider-Man: Far From Home", del 2019.
2. A partir d'un pressupost de 200 milions de dòlars va recaptar, gairebé, mil nou-cents milions.
3. El gruix del rodatge es va portar a terme entre novembre del 2020 i març del 2021 a les ciutats nord-americanes de Nova York i Atlanta.
4. El títol de treball era "Serenity Now".
5. Després d'una seqüència animada de crèdits al ritme de la cançó del 1989 d'en Bob Dorough interpretada per De La Soul, "The Magic Number", es mostra una escena amb el Tom Hardy, en el seu paper de l'Eddie Brock, i, al final, surt un tràiler de "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", el film dirigit pel Sam Raimi l'estrena del qual està prevista pel maig del 2022.

COMENTARI: Com és que els protagonistes s'han tornat tant creguts i estúpids alhora? Deu ser una qüestió generacional, suposo, perquè no ho entenc. En fi, que aquest tipus de productes d'efectes visuals a l'engròs ja no m'enlluernen i l'acumulació d'herois i de malfactors de diversos universos, tampoc. Penso que es podien haver estalviat moltes de les gracietes entre Peter Parkers. A més, tota la moralitat de pa sucat amb oli, entre demagògica i ingènua, em sembla bastant immadura. He de deixar de mirar-me aquestes merdes, ni per passar l'estona.

EN UN MOT: Refregit.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!