diumenge, 13 de març del 2022

LLARGMETRATGE: "The Adam Project" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt2463208/

DURADA: 104 minuts (Crèdits: 7 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 72 (sobre 100).

MILLOR:
- Els retrobaments amb ell mateix de l'Adam Reed, el paper interpretat pel Ryan Reynolds i el Walker Scobell, i amb els seus pares, encarnats per la Jennifer Garner i el Mark Ruffalo; ja, en les dues projeccions de prova organitzades, els autors van confirmar que una de les escenes favorites del públic era l'intercanvi d'impressions entre mare i fill al bar.

PITJOR:
- Detalls barroers de l'acció i de l'argument, que grinyolen una mica.

NOTES:
1. El rodatge començà en novembre del 2020 a Vancouver, en la província canadenca de British Columbia, i va enllestir-se en març del 2021.
2. El projecte, sorgit a partir d'un guió original del Thomas Scott Nowlin, va presentar-se l'octubre del 2012 amb el títol d'"Our Name Is Adam"; aleshores, el Tom Cruise havia de protagonitzar-lo.

COMENTARI: Es recolça fonamentalment en la part dramàtica i els efectes especials afegeixen la filigrana; això, sí, sense excel·lir gaire. M'ha agradat perquè les propostes amb alteracions en la línia temporal em sedueixen molt. Però la història en si no aporta res. Per fortuna, encerta en el punt de carrincloneria; bé, potser, li en sobra un xic. Resumint, bona per deixar-se envair per la nostàlgia una estoneta i per cruspir-se un parell de bosses de llavors de gira-sol durant la funció.

EN UN MOT: Emotiva.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!