dissabte, 11 d’abril del 2020

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "The Spectacular Now" (2013)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt1714206/
Nota SUBJECTIVA: 62 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: L'escena sexual del Sutter Keely i l'Aimee Finecky, interpretats pel Miles Teller i la Shailene Woodley, respectivament.
Pitjor: El to estúpid de la redacció que escriu el protagonista, sobretot, al final.
Curiositat: Basada en la novel·la homònima escrita pel Tim Tharp i publicada el 2008; en el text, però, quan el protagonista deixa marxar sola la noia, anuncia que no tornarà a veure-la mai més. El gruix del rodatge es va portar a terme en 25 dies. Recaptà uns 7 milions de dòlars sobre un pressupost aproximat de 2 milions y mig. El guió d'aquest film va aparèixer en The Black List, una llista de produccions desitjades no realitzades construïda a base d'una enquesta anual, en 2009.

Comentari:
El concepte en si és tot un clàssic, la mandra o, vés a saber si, la incapacitat d'un individu a l'hora d'encarar un canvi vital ineludible; amb excuses o no, desídia, autodestrucció, rebel·lia. Qui més qui menys, imagino, té un referent propi en aquest aspecte. Tant ell com elles, força bé. No obstant això, he de reconèixer que qui m'ha mantingut davant la pantalla ha estat l'angelical Shailene Woodley. I quin ensurt, l'atropellament! Trista.

Perdoneu per la meva ignorància!