diumenge, 11 de setembre del 2016

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Kung Fu Panda 3" (2016)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt2267968/
Nota SUBJECTIVA: 80 (sobre 100).
Revisió: Potser la tornaré a veure.
Millor: Les textures de l'animació. La seqüència del títol. El sacrifici del Po, a qui posa veu el Jack Black, per tal d'enviar el Kai, representat pel J. K. Simmons, de tornada al regne dels esperits. La rendició del Shifu, doblat pel Dustin Hoffman, davant el mestratge del seu deixeble.
Pitjor: La profanació del "Hall of Heroes". El trencament del clímax en l'aparició del Dragon Warrior per culpa de les bajanades del Po.
Curiositat: Tercer lliurament de la franquícia Kung Fu Panda, després dels predecessors dels anys 2008 i 2011. El director executiu de Dreamworks n'ha confirmat tres més. La pel·lícula és una co-producció entre DreamWorks Animation i Oriental DreamWorks, un estudi fundat el 2012 basat a Shanghai, cosa que li va permetre evitar les restriccions en la distribució al mercat xinès sobre films importats. A més de la versió en anglès, també va animar-se una versió en xinès.

Comentari:
Si no es pren massa seriosament, magnífic entreteniment recolzat en la bellesa plàstica de l'animació i els elements habituals de les històries d'arts marcials. Evolució coherent de la saga.

Perdoneu per la meva ignorància!