dilluns, 27 de febrer del 2023

LLARGMETRATGE: "Beavis and Butt-Head Do the Universe" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt14145426/

DURADA: 86 minuts (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).

MILLOR:
- El Powerkick 3000, una adròmina per xutar pilotes de futbol americà, que es mostra en l'Science Fair de 1998 de la Highland High School.

PITJOR:
- Els acabats dels dibuixos són bastant barroers.

NOTES:
1. És el segon film protagonitzat pels personatges creats pel Mike Judge apareguts per primer cop en el curtmetratge del 1992, "Frog Baseball", el qual donaria peu a múltiples temporades d'una sèrie anomenada "Beavis and Butt-Head"; el primer, de 1996, fou "Beavis and Butt-Head Do America", en aquella ocasió, dirigit pel propi Judge.
2. Tota la producció es va desenvolupar en remot a causa de les restriccions imposades per culpa de la pandèmia de la COVID-19 i es va fer servir, bàsicament, l'eina d'animació digital Adobe Animate.

COMENTARI: Tot i que mai n'he estat seguidor, era conscient a què m'enfrontava quan l'he triat, les bestieses d'un parell de capsigranys. La qüestió és que les històries que juguen amb la línia temporal acostumen a divertir-me prou i per això he cregut que aquesta em faria el pes. Al final, no ha estat tant com em pensava perquè l'argument resulta bàsic i els gags, insulsos. A més, com l'acció succeeix en el present, ni tant sols es recolza gaire en la nostàlgia. Jo tampoc ho necessitava, que consti. Així, doncs, suficient per passar l'estona a l'hora de dinar... i gràcies!

EN UN MOT: Simple.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!