dissabte, 24 de desembre del 2022

LLARGMETRATGE: "When Christmas Was Young" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt14777778/

DURADA: 87 minuts (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 59 (sobre 100).

MILLOR:
- La cançó que dóna títol a la pel·lícula, composta per la Sheryl Crow i interpretada per la mateixa Karen David.

PITJOR:
- La casualitat de trobar-se a Jackson Woods, Tennessee, el vell amic ignorat, en Brett Mayfield, encarnat en el Jayce Barreiro.

NOTES:
1. L'enregistrament es va portar a terme al llarg d'un mes l'estiu del 2022 en indrets de la província canadenca de British Columbia, com Langley o els Turtle Recording Studios de Surrey.
2. Tant la Karen David, que fa el paper de la Melody Douglass, com el Tyler Hilton, que interpreta el Luke Dawson, són cantautors.

COMENTARI: Trobo a faltar, potser, un parell de peces bones més d'aquesta compositora, la Melody Douglass, en la banda sonora per reforçar el talent musical del personatge. Perquè, així, queda una mica pobre. L'estira-i-arronsa sobre els drets d'autor no em sembla gaire convincent, tampoc. I la nena, la Bailey Douglass, el paper a càrrec de la Grace Sunar, en alguns instants, està sobreactuada. La resta, clàssic; especialment, l'episodi amb la senyora Figgins, encarnada per la Barbara Wallace. Malgrat tot, la proposta resulta prou decent i es deixa veure bastant. Per passar l'estona mentre et vas cruspint una barra de torró.

EN UN MOT: Suficient.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   REGULAR.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!