dijous, 15 de desembre del 2022

LLARGMETRATGE: "Pursuit" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt15106860/

DURADA: 97 minuts (Crèdits: 5 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 49 (sobre 100).

MILLOR:
- La utilització de BTCs per part del Rick Calloway, interpretat per l'Emile Hirsch; la qual cosa fa una mica més versemblant la seva condició de furoner.

PITJOR:
- La baralla del ball entre el Mike Breslin i el William Dodge, encarnats pel Jake Manley i el Nick Benseman, respectivament; l'escena sencera, amb el flirteig anterior de la Zoe Carter, el paper a càrrec de l'Elizabeth Faith Ludlow, resulta ridícula.

NOTES:
1. El gruix del rodatge es va portar a terme en 15 dies d'estiu de 2021 a Little Rock, en l'estat nord-americà d'Arkansas.
2. El productor i co-guionista, l'Andrew Stevens, interpreta el paper d'en Frank Diego; l'argument del film deriva lleugerament de pel·lícules que ell mateix va produir en 2007, "Walking Tall: The Payback" i "Walking Tall: Lone Justice", ambdues dirigides pel Tripp Reed.

COMENTARI: D'acció, cleques, trets, explosions, sang i fetge, no en falten. Però és que s'ensuma la deixadesa en tots els plans. Si més no, la història, vulgar com el cagar, resulta despietada amb la majoria dels participants; i amb això de "la majoria" vull dir que les bales són sospitosament selectives. El que m'ha enganyat ha estat la presència del John Cusack, que fa del John Calloway. El Brian Skiba, el director, diu en una entrevista que la disponibilitat de l'actor fou només de 3 dies. En fi, es nota la pressa en el producte acabat. Bunyolet.

EN UN MOT: Desacurada.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     REGULAR.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!