dijous, 22 de desembre del 2022

LLARGMETRATGE: "Your Christmas or Mine?" (2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt21994906/

DURADA: 93 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 63 (sobre 100).

MILLOR:
- El tros en el que l'Asa Butterfield, interpretant el Hubert James Hughes, ha de fer parella amb la June Watson, que encarna la Nan, en la partida de l'Articulate!, el joc de taula de Drumond Park.

PITJOR:
- Un retrobament final tant fàcil; sembla que els dos pobles, Kemble i Macclesfield, no eren tant lluny l'un de l'altre, al capdavall.

NOTES:
1. El rodatge es va portar a terme l'agost del 2021 als Pinewood Studios d'Iver Heath, en el comtat anglès de Buckinghamshire, a la Marylebone Station de Londres, a la High Wycombe Station, per representar la Macclesfield Station, i a la North Weald Station de North Weald Bassett, en el comtat d'Essex, que figura la Kemble Station.
2. Al llarg dels títols de crèdit, es mostren polaroids de la celebració nadalenca; al final, en surten 3 dels protagonistes principals, l'Asa Butterfield i la Cora Kirk, ficats en un jacuzzi i, al peu d'una d'elles, es veu escrit "Happy Christmas".

COMENTARI: Quan el Jack, el paper del David Bradley, li fum un tret al cap al gos del Humphrey, a qui encarna l'Alex Jennings, he pensat que la història es complicava força. Ca, alarma falsa! Tot resulta amable i còmode en aquesta funció de treva nadalenca; fins i tot, les petites tensions o friccions són mesurades, com el conat d'enfrontament amb l'Steve, el Lucien Laviscount, que queda en res. Els personatges són prou versemblants tant per separat com plegats, donada la situació anòmala que planteja reunir individus de diferent estrat social, i el curs dels esdeveniments, raonable. Dubto que es converteixi en un clàssic però es deixa veure.

EN UN MOT: Decent.

PAÍS:           GB.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   REGULAR.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!