diumenge, 20 d’agost del 2023

SÈRIE: "Hoops - Temporada 1a" (21 d'agost de 2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt9077562/episodes?season=1

DURADA: 244 minuts (Crèdits: 18 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 57 (sobre 100).

MILLOR:
- El 8è capítol, per la varietat d'històries.

PITJOR:
- Les cançons de farciment, com la que sona en el capítol 9è quan la Shannon i el Coach carden, per exemple, fan pena; l'Scott Hoffman, germà del creador del programa, el Benjamin Isaac Hoffman, n'és el responsable.

NOTES:
1. Els títols dels episodis són "The Pilot", "My Two Dads", "Ethics", "The Sponsor", "Matty Gets a Girlfriend", "Zen", "The Strike", "Death", "The Road Game" i "The Scout".
2. La proposta original era per a la MTV https://ca.wikipedia.org/wiki/MTV; però, la cadena va rebutjar-la.

COMENTARI: Diu que la plataforma Netflix cancel·là la sèrie, estalviant-se una segona temporada, a la vista d'una crítica de l'audiència majoritàriament negativa. No em sorprèn gens. Més que res, perquè tant l'escenari com els personatges resulten patètics i tot plegat, bastant depriment. De fet, no sabria identificar si la poca-solta estúpida que ens ofereix aspira a convertir-se en paròdia en algun moment o cal considerar-la, només, mala llet d'impotència. A més, el Ben Hopkins, el protagonista a qui posa veu el Jake Johnson, es torna antipàtic, gairebé, odiós, de seguida. A partir d'aleshores, les barrabassades que se'ns presenten deixen de fer gràcia. I, amb la pèrdua d'interès, l'he acabat trobant feixuga. Malgrat això, té algun gag que m'ha provocat mig somriure, ho reconec.

EN UN MOT: Sapastra.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!