dilluns, 19 de juny del 2023

SÈRIE: "Dicktown - Temporada 1a" (Des del 9 de juliol fins el 3 de setembre de 2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt12956576/episodes?season=1

DURADA: 111 minuts i mig (Crèdits: 4 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 65 (sobre 100).

MILLOR:
- El format reduït dels lliuraments, l'agilitat i la diligència de les històries.

PITJOR:
- L'estètica de l'animació, a l'estil pla del flash https://ca.wikipedia.org/wiki/Adobe_Animate_CC, oferta per Floyd County Productions.

NOTES:
1. Els títols dels 10 capítols són "The Mystery of the Controversial Cosplay", "The Mystery of the Maybe Boyfriend", "The Mystery of the Party Pines", "The Mystery of the Creepy Piano Teacher", "The Mystery of the Mumbling Rapper", "The Mystery of the Croquet Meltdown", "The Mystery of the Missing Detective", "The Mystery of the Moaning Ghost", "The Mystery of the Impossible Car" i "The Mystery of the President's Physician".
2. La ciutat fictícia que apareix en la sèrie, Richardsville, es basa en la Chapel Hill de l'estat nord-americà de North Carolina https://ca.wikipedia.org/wiki/Chapel_Hill_(Carolina_del_Nord), el lloc de naixement del David Thomas Rees, un dels creadors de la sèrie.
3. S'incloïa com un dels segments del programa d'humor, "Cake" https://en.wikipedia.org/wiki/Cake_(2019_TV_series), en la seva 3a temporada, d'FXX, el canal de Disney Entertainment.
4. La segona temporada va presentar-se entre el 3 i el 31 de març de 2022.

COMENTARI: De seguida, m'ha vingut la flaire de 90s que desprèn i m'ha fet molta mandra, la nostàlgia. Ho confesso. A més, el patetisme exhibit, ja d'inici, pels personatges tampoc augurava gaire excitació, la veritat. Però, ves per on que m'he trobat consumint episodi rere episodi sense adonar-me'n. I és que són tant curts, d'11 minuts cadascun, que no donen marge per a l'avorriment; ni tant sols, amb arguments tant simples com els que proposa. De manera que la impressió que m'ha quedat ha estat positiva, de gust de mirar-me-la malgrat no resulti especialment divertida.

EN UN MOT: Retro.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        BÉ.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        REGULAR.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!