dimarts, 6 de juliol del 2021

LLARGMETRATGE: "The Meyerowitz Stories (New and Selected)" (2017)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt5536736/

DURADA: 112 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 65 (sobre 100).

MILLOR:
- El comiat final de l'Adam Sandler, que interpreta el Danny Meyerowitz, al pare, encarnat en el Dustin Hoffman, "I love you! I forgive you. Forgive me! Thank you! Goodbye!".

PITJOR:
- La doble intervenció en la presentació al Bard College, tant del Danny com del Matthew Meyerowitz, aquest darrer a càrrec del Ben Stiller.

NOTES:
1. El títol de treball fou "Yeh Din Ka Kissa".
2. El gruix del rodatge es va portar a terme a New York City i Bronxville; va començar el 7 de març i va finalitzar el 9 de maig del 2016.
3. Comptà amb un pressupost de més d'11 milions de dòlars.

COMENTARI: Aprecio les subtileses emocionals dels personatges enfrontant-se a un individu mesquí com el patriarca i, fins i tot, puc reconèixer el desencís irremeiable cap a la família en termes d'entitat dels seus integrants. El cas és que, potser, no em cal veure-ho en cap pantalla. L'elenc fa patxoca, raó per la qual vaig escollir el títol; malgrat que algunes participacions siguin anecdòtiques, com la de l'Adam Driver o la de la Sigourney Weaver. Inclús, la cadència en la successió d'escenes es demostra apropiada per mantenir l'atenció de l'espectador. No obstant això, els crits, els ridículs i el conflicte, en general, m'han alienat una mica. Si més no, exposa acuradament una evolució prou natural. En fi, me la podria haver estalviat.

EN UN MOT: Tensa.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          BÉ.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!