divendres, 4 d’octubre del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Fukrey" (2013)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt2806788/
Nota SUBJECTIVA: 34 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: La seqüència animada inicial. El personatge que interpreta l'Ashraful Haque, en Shakiya, que desvalisa constantment el vehicle del Lali, encarnat pel Manjot Singh. El que fa de pare del Zafar, en S.K. Lalwani, pel rictus.
Pitjor: La batuda a la rave i la posterior persecució del cotxe de policia a la motocicleta.
Curiositat: Va convertir-se en un sleeper hit, "èxit dorment", i va ser re-estrenada per demanda popular. "Fukrey Returns", del 2017 i del mateix director, n'és la seqüela. Comptant amb un pressupost de 160 milions de rupies, en va recaptar al voltant de 785 milions. Internacionalment, es coneix, també, amb el nom de "Worthless" o "Slacker". El personatge que fa la Richa Chadda, la Bholi Punjaban, està remotament inspirat en la Geeta Arora, també coneguda com Sonu Punjaban.

Comentari:
Si partim de la base que el metratge és massa llarg (oficialment, 139 minuts), que la premissa és estúpida, que els escenaris no són especialment atractius, que l'acció és, més aviat, penosa, que no hi ha ni un trist número musical... que l'actor darrera del Vikas "Hunny" Gulati, en Pulkit Samrat, m'ha resultat com un gra al cul pels posats que mostra... Pobra.

Perdoneu per la meva ignorància!