dilluns, 24 de juny del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Kakegurui" (2017)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt7131720/
Nota SUBJECTIVA: 57 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: Els diferents jocs als que s'aposta.
Pitjor: El personatge repel·lent i innecessari de la Runa Yomozuki, amb veu de la Mayu Udono. La veu de vella del personatge de la Kirari Momobami, oferta per la Miyuki Sawashiro (32 anys en el moment de la producció).
Curiositat: Consta de 12 episodis. Basada en la sèrie manga homònima, escrita pel Homura Kawamoto i il·lustrada pel Touru Naomura, iniciada el març del 2014. S'ha emès una adaptació en drama televisiu de dues temporades i estrenat un llargmetratge interpretat per actors el 2019. També s'ha emès al 2019 una segona temporada de l'anime titulada "Kakegurui ××".

Comentari:
No és la primera de les històries sobre juguesques extremes que veig; probablement, la més fluixa. Aquesta té la gràcia de que la protagonista és una noia voluptuosa que pateix orgasmes quan el risc és màxim, cosa més o menys còmica. El problema és que comença suggerint una progressió però no evoluciona. De fet, un dels duels que havien de ser més crítics, el de la ruleta russa (episodis 6 i 7), acaba decebent per la manca d'acció. La premissa és bastant estúpida però entreté. Passatemps.

Perdoneu per la meva ignorància!