dissabte, 2 de març del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Game of Thrones - Temporada 3a" (des del 31 de març al 9 de juny del 2013)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=3
Nota SUBJECTIVA: 65 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: L'escena del vuitè episodi en la que en John Bradley, fent d'en Samwell Tarly, es carrega el Caminant Blanc amb la daga de vidre de drac. La massacre de "The Red Wedding" del novè capítol, reconeguda pel David Benioff com una de les motivacions per adaptar tota la història a la televisió. L'adopció com a Mhysa, és a dir, mare, per part dels esclaus de la Daenerys Targaryen, en la pell de l'Emilia Clarke, en el final de temporada.
Pitjor: El circ del setè lliurament amb l'ós i la Brienne de Tarth, encarnada en la Gwendoline Christie. En el novè episodi, el comiat entre en Rickon i el Bran Stark, interpretats per l'Art Parkinson i l'Isaac Hempstead Wright.
Curiositat: La integren deu parts. Cobreix els esdeveniments de la primera meitat de la tercera novel·la, titulada "A Storm of Swords", de la sèrie creada pel George R. R. Martin, "A Song of Ice and Fire". Es filmà, principalment, a les Irlandes, Croàcia, Islàndia i Marroc. El pressupost de la temporada ronda els cinquata milions de dòlars.

Comentari:
Li costa arrencar, redunda en aspectes sòrdids innecessaris i, malgrat tant el garbuix de trames i subtrames com els vaivens dels personatges, aconsegueix mantenir l'atenció de l'espectador a cops d'efecte. La sensació és que el fil que ha de donar més joc, o més divertit, avança molt a poc a poc. Irregular.

Perdoneu per la meva ignorància!