dilluns, 25 de febrer del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Game of Thrones - Season 2" (des de l'1 d'abril fins el 3 de juny del 2012)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=2
Nota SUBJECTIVA: 68 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El compromís de la Brienne de Tarth, interpretada per la Gwendoline Christie, cap a la Catelyn Stark, encarnada en la Michelle Fairley. La història motivadora que explica l'Oona Chaplin, fent de la Talisa Maegyr, sobre l'ofegament del seu germà quan eren infants. L'emboscada d'en Pyat Pree, a càrrec de l'Ian Hanmore, en el Consell dels Tretze. L'èpica del novè episodi, titulat "Blackwater".
Pitjor: La durada curta del setge.
Curiositat: La integren deu capítols. Cobreix els esdeveniments de la segona novel·la, titulada "A Clash of Kings", de la sèrie creada pel George R. R. Martin, "A Song of Ice and Fire". Es filmà en 106 dies, principalment, a les Irlandes, Croàcia i Islàndia.

Comentari:
Millora la primera remesa de la franquícia gràcies, potser, a l'increment del pressupost en un quinze per cent atorgat per la productora. Les diferents línies argumentals interessen i engresquen més que en el lliurament precedent i el desenvolupament sembla més fluït. Sembla que aixeca el vol...? Convincent i prometedora.

Perdoneu per la meva ignorància!