dijous, 2 de setembre del 2021

SÈRIE: "Resident Alien - Temporada 1a" (Des del 27 de gener fins el 31 de març del 2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt8690918/episodes?season=1

DURADA: 453 minuts (Crèdits: 11 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 64 (sobre 100).

MILLOR:
- L'estira-i-arronsa entre el Max Hawthorne, encarnat en el Judah Prehn, i l'extraterrestre, a qui dóna vida l'Alan Tudyk.
- La convenció d'afeccionats del 9è episodi, "Welcome Aliens".

PITJOR:
- Les escenes de farciment interrompent el relat principal, com el sopar d'aniversari al restaurant del Ben i la Kate Hawthorne, interpretats pel Levi Fiehler i la Meredith Garretson, respectivament.
- La representació postissa de la glacera.

NOTES:
1. Basada en la sèrie de còmic homònima de 6 parts desenvolupada pel Peter Hogan i l'Steve Parkhouse des del 2012.
2. El gruix del rodatge de la primera temporada, que consta de 10 capítols, va portar-se a terme entre el 25 de novembre del 2019 i el 24 de març del 2020 a Delta, Ladysmith i Britannia Beach, en la província canadenca de British Columbia; la filmació de la segona temporada va començar el 3 d'agost del 2021 i s'espera que acabi el 25 de març del 2022.

COMENTARI: Li trobo alguna incoherència, com el fet que la criatura reaccioni a la tonada de "Nature Boy", la cançó escrita en 1947 per l'Eden Ahbez, i que sona en un flashback protagonitzat pel metge suplantat i la seva dona, la Isabelle, en la pell de l'Elvy Yost. Tampoc sembla necessari l'assassinat del doctor Sam Hodges, el paper a càrrec del Jan Bos. La qüestió és que, amb dos cadàvers d'innocents al seu haver, el visitant no pot mostrar-se simpàtic per moltes ganyotes i ximpleries que faci. Se m'ha fet un pèl llarga i tant la palla com les històries paral·leles m'han alienat, mai millor dit, bastant. No obstant, com a passatemps lleuger rutlla. Ostres, la Linda Hamilton, caguntot! L'edat no perdona...

EN UN MOT: Dubtosa.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        REGULAR.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!