dijous, 15 d’agost del 2019

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Searching" (2018)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: https://www.imdb.com/title/tt7668870/
Nota SUBJECTIVA: 70 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: El concepte. La pista que deixa anar la detectiu Rosemary Vick, interpretada per la Debra Messing, explicant l'incident de la recaptació per caritat del seu fill.  
Pitjor: L'escena en la que es resol la sospita sobre el germà, en Peter Kim, encarnat en el Joseph Lee.
Curiositat: Inicialment, l'Aneesh Chaganty i en Sev Ohanian van concebre l'obra com un curt de 8 minuts. La productora Bazelevs Company va rebutjar la idea de petit format a canvi de produir un llargmetratge. L'actor protagonista, el John Cho, va refusar el paper, en un primer moment, per suspicàcia sobre la viabilitat del projecte. 

Comentari:
Encara que en alguna de les situacions quedi una mica forçada la utilització dels diferents dispositius o plataformes multimèdia per donar continuïtat visual al relat, per exemple, el portal en línia de misses funerals o l'interrogatori policial, la proposta d'adaptació de la narració als mitjans de comunicació que ens són tant quotidians en l'actualitat és remarcable. Potser, de cara a oferir un desenllaç més sòlid es podria haver suggerit d'alguna manera la relació entre atacant i víctima. No obstant, en general, la història rutlla i convenç. Encertada.

Perdoneu per la meva ignorància!