dissabte, 3 d’octubre del 2015

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Sora no Otoshimono" (2009)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.
 
Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt1528567/
Nota SUBJECTIVA: 35 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: Les calces volant com ocells del capítol segon, "Amakakeru Roman". El moment "Tomoki Tower" de l'episodi novè, "Uso kara Hajimaru Sutourii". La utilització de diferents cançons per cadascun dels crèdits finals, homenatjant temes sobretot dels 70's, com "Misaki Meguri" del Kotaro Yamamoto and Weekend (final segon), "Taiyou ga Kureta Kisetsu" del grup Aoi Sankaku Jougi (final tercer), "Senshi no Kyusoku" d'en Yoshito Machida (final quart), "Furimuku na Kimi wa Utsukushii" d'un grup anomenat The Birds (final setè), "Wild Seven" de Nonstop (final vuitè), "Bokura no Diary" del grup H2O (final desè), "Champion" del grup Alice (final onzè), "Akai Hana Shiroi Hana" d'Akai Tori (final dotzè) o "Haru Ichiban" de les Candies (final de l'OVA, "Purojekuto Pinku").
Pitjor: Nul·la originalitat.
Curiositat: Adaptació del manga del mateix títol creat per Suu Minazuki. Seguida per la sèrie titulada "Sora no Otoshimono: Forte" i la posterior pel·lícula "Gekijouban Sora no Otoshimono: Tokei-jikake no Enjeroido"
 
Comentari:
Presenta un plantejament molt poc exigent amb un dibuix bastant discret i una desfilada de tòpics del gènere amb profusió de detalls còmico-eròtics. No m'ha semblat interesant.

Perdoneu per la meva ignorància!