diumenge, 6 de novembre del 2022

SÈRIE: "After Life - Temporada 3a" (14 de gener del 2022)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt8398600/episodes?season=3

DURADA: 168 minuts (Crèdits: 6 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 39 (sobre 100).

MILLOR:
- Les visites del Tony Johnson, interpretat pel Ricky Gervais, i el Lenny, encarnat en el Tony Way, per entrevistar els swingers, en Geoff i la Vera, l'Steve Brody i la Jo Enright, l'escriptora, la Penny Spencer Wright, a càrrec de la Kate Robbins, i el gras del bufet, l'Ewen Douglas MacIntosh.

PITJOR:
- L'artificialitat del Tony Johnson i la seva dona, la Lisa, interpretats pel Ricky Gervais i la Kerry Godliman, respectivament, en els enregistraments de vídeo.

NOTES:
1. El 8 de març del 2019 i el 24 d'abril del 2020, van estrenar-se la primera i la segona temporades, respectivament, també, de 6 capítols cadascuna.
2. El rodatge es va portar a terme al llarg de 35 dies entre abril i juny del 2021, a Hemel Hempstead, al comtat de Hertfordshire, al barri londinenc de Hampstead i al poble de Beaconsfield del comtat de Buckinghamshire.
3. El productor, en Charlie Hanson, fou apartat del projecte durant la filmació d'aquesta temporada arran d'ésser acusat d'assetjament sexual i agressió.

COMENTARI: La mateixa porqueria depressiva que en la primera temporada; la segona, me l'he estalviada sense pena. El Gervais s'ha especialitzat en mostrar-se com un carallot repel·lent, arrogant, egocèntric, tibat, pedant. I aquí ho fa de la manera més genuïna possible només que afegint la tristor sintètica que pretén commoure però que tant sols aconsegueix avorrir i incomodar per impertinència repetida. Sovint, exposa arguments més aviat superficials que, en el fons, resulten inacurats. I, al final, es fa el magnànim. Això em carrega bastant. S'ho té massa cregut mes, mentre hi hagi algú que li compri la cagarada, doncs, endavant...

EN UN MOT: Redundant.

PAÍS:           GRAN BRETANYA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!