dimecres, 31 de març del 2021

LLARGMETRATGE: "Meant to Be Broken" (2018)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt6856718/

DURADA: 94 minuts (Crèdits: 3 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 64 (sobre 100).

MILLOR:
- La salutació manual convertida en una tirada de "pedra, paper, tisora".

PITJOR:
- La reacció de plorera fingida exagerada tant del metge com del company d'oficina en assabentar-se de la condició del Harvey, el personatge del Dave Coyne.

NOTES:
1. El rodatge es va portar a terme en 40 dies, a partir del 10 de maig del 2017, des de Massachusetts fins a Florida, implicant gent del 48 Hour Film Project de 12 estats de la costa est dels EUA.
2. Durant el primer mig minut dels títols de crèdit, es mostra una animació en la que es mencionen Nova York, Philadelphia, Baltimore, Washington DC, Richmond, Virginia Beach, Greensboro, Asheville, Savannah, Orlando i Miami; a més, apareixen instantànies dels protagonistes i d'alguns components de l'equip tècnic; en acabat, surt la Shifty, interpretada per la Nadia Mohebban, demanant per telèfon ajuda legal al seu pare.
3. La productora, DC Dogs, és una entitat sense ànim de lucre.
4. Mitjançant una campanya de micromecenatge en la plataforma kickstarter van aconseguir més de 20 mil dòlars.

COMENTARI: La sensació és que no acaba de girar del tot rodona. És a dir, la premisa, malgrat no ser res d'original, sembla prou prometedora pel conflicte moral del moribund, cal reconèixer-ho, molt escaientment retratat, i per l'expectativa d'una llista de delictes i canallades poca-soltes. Però, aquesta llista divertida es ventila de seguida perquè el cop que havia de ser de pes ni es veu. Així, el que queda és un final bastant ensopit, sense gràcia. Bon intent, necessita millorar.

EN UN MOT: Passable.

Perdoneu per la meva ignorància!