dissabte, 18 de març del 2017

Notes d'un consumidor compulsiu d'audiovisual: "Mob Psycho 100" (12 de juliol al 27 de setembre del 2016)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

Fitxa: http://www.imdb.com/title/tt5897304/
Nota SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).
Revisió: No la tornaré a veure.
Millor: Els copets de puny que li fum el Mob al Teru en el duel del capítol cinquè, anomenat "Ochimusha -Chounouryoku to Boku-". L'enfrontament al carreró entre el Shigeo Kageyama i el Koyama del vuitè episodi, titulat "Ani Peko -Hakai Ishi-". El flashback en el que es mostra la primera trobada de l'Arataka Reigen i en Mob de l'onzè lliurament, "Shishou -Leader-".
Pitjor: La participació general de l'Ekubo.
Curiositat: Basada en el webcòmic homònim desenvolupat per l'artista conegut pel pseudònim ONE i publicat en el Ura Sunday des del 18 d'abril del 2012.

Comentari:
L'esquema no resulta gaire original, tractant-se bàsicament d'una lluita entre forces oposades; en aquest cas, psíquiques. Per un costat, se'ns presenta un protagonista que, des de la humilitat i la bondat, ha de convertir-se en el defensor del món. Davant seu, una organització conspiradora perversa amb intencions malèfiques de dominació. Per l'agilitat com es relaten els esdeveniments es fa bastant amena. No obstant, la impressió que deixa el final de la sèrie és de parcialitat, d'argument inacabat. Correcte, però no m'ha acabat d'emocionar gaire.

Perdoneu per la meva ignorància!