dijous, 16 de novembre del 2023

LLARGMETRATGE: "No Hard Feelings" (2023)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt15671028/

DURADA: 103 minuts (Crèdits: 5 minuts i mig).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 46 (sobre 100).

MILLOR:
- L'acudit posterior a l'ejaculació precoç.

PITJOR:
- La festa d'adolescents on es troben la Natalie i el Percy, els papers interpretats per l'Amalia Yoo i l'Andrew Barth Feldman, respectivament.

NOTES:
1. Durant el primer minut de crèdits, es mostren imatges de platja.
2. A partir d'un pressupost de 45 milions de dòlars, va recaptar-ne'n uns 87.
3. El gruix del rodatge es va portar a terme entre setembre i novembre de 2022 en indrets del comtat de Nassau en l'estat nord-americà de Nova York, com Hempstead o Lawrence.
4. S'inspira en un anunci real aparegut en el portal craigslist https://en.wikipedia.org/wiki/Craigslist, que la Naomi Odenkirk i el Marc Provissiero, dos dels co-productors, van enviar al Gene Stupnitsky, el director.
5. Explica, la Jennifer Lawrence, que va accedir a filmar l'escena on apareix completament nua sense cap mena de vacil·lació.

COMENTARI: Fins i tot assumint la meva condició de vell verd amb certa debilitat per la Jennifer Shrader Lawrence, em preguntava si em calia presenciar un acte d'humiliació voluntari tant poca-solta i ordinari. No sé, potser, fer de prostituta, fregant la pederàstia, o de persona promíscua sense escrúpols li feia gràcia a la mossa. Diu que s'ho va passar tant bé durant la producció... Ves! I la resposta, clarament, és que no; me la podria haver estalviada. Però bé, el que està fet, està fet. Si més no, he tornat a veure el Matthew Broderick, el protagonista d'un dels meus referents d'infantesa, "WarGames" https://ca.wikipedia.org/wiki/Jocs_de_guerra_(pel%C2%B7l%C3%ADcula), la pel·lícula del 1983 dirigida pel John Badham.

EN UN MOT: Denigrant.

PAÍS:           EUA.
INTERÈS:        MALAMENT.
RITME:          REGULAR.
ELABORACIÓ:     BÉ.
TÈCNICA:        BÉ.
DENSITAT:       BÉ.
ORIGINALITAT:   MALAMENT.
INTÈRPRETS:     BÉ.
COMPRENSIÓ:     BÉ.


Perdoneu per la meva ignorància!