dissabte, 27 de febrer del 2021

MIGMETRATGE: "givun" (2020)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt11802992/

DURADA: 59 minuts (Crèdits: 6 minuts).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 52 (sobre 100).

MILLOR:
- Els dubtes d'autoestima del Nakayama Haruki, a càrrec del Masatomo Nakazawa.

PITJOR:
- Les reflexions internes, sobretot, del Kaji Akihiko, a qui dóna veu el Takuya Eguchi, mentre el grup toca "Yorugaakeru" en la competició musical.

NOTES:
1. Basada en el manga homònim desenvolupat per la Natsuki Kizu des del 2013; el qual ha estat adaptant-se a una sèrie d'audio-llibres des del 2016 i en una obra de teatre dirigida pel Fumiya Matsuzaki que havia d'estrenar-se l'agost del 2020 però que va quedar posposada fins novembre del 2021 per culpa de la pandèmia de la COVID-19.
2. El títol internacional és "given"; significa la seqüela de la sèrie d'anime d'11 capítols del mateix nom dirigida, igualment, pel Hikaru Yamaguchi i emesa entre juliol i setembre del 2019.
3. Amb els títols de crèdit, mentre s'escolta la peça "Bokura dake no Shudaika" interpretada per centimillimental, es mostren uns quants quadres de la història i, al final, trobem un epíleg.

COMENTARI: Realment, veure una seqüela sense estar familiaritzat amb la proposta inicial, era el cas, representa una aposta arriscada, de vegades, per culpa de la desorientació a la que t'exposes i, d'altres, per la manca d'afecció cap a un argument ja madur. Això darrer, potser, ha estat el que m'ha passat, doncs, tant els personatges com les seves vides m'han deixat indiferent. La major decepció, no obstant, ha estat un fil musical que esperava bastant més intens. Suposo que, almenys, normalitza el fet homosexual.

EN UN MOT: Insulsa.

Perdoneu per la meva ignorància!