dilluns, 15 de febrer del 2021

DOCUMENTAL: "The New York Times Presents: Framing Britney Spears" (2021)

Alerta (spoiler alert)! Puc estar revelant detalls que malmetin el gaudi de l'obra... o no.

FITXA: https://www.imdb.com/title/tt12673718/

DURADA: 74 minuts (Crèdits: 1 minut).

PUNTUACIÓ SUBJECTIVA: 58 (sobre 100).

MILLOR:
- Els clips de les actuacions inicials als centres comercials.
- El comentari que fa en Michael Francis Moore en un programa de televisió, arran d'una notícia relacionada amb la cantant, de deixar-la viure en pau.

PITJOR:
- Al final, sembla tot especulació.

NOTES:
1. Va ser a través de la Kim Kaiman, la directora de màrqueting de Jive Records des del 1998 fins el 2004, que els productors del documental van poder contactar amb la Felicia Culotta, l'amiga de l'artista.
2. Abans dels títols de crèdit, es poden llegir els rètols: "Court hearings for the conservatorship, including the dispute over Jamie Spears's role as co-conservator of the estate, remain ongoing.", "The following people or their representatives did not respond to or declined requests to be interviewed on camera: Jamie Spears Lynne Spears Jamie Lynn Spears Bryan Spears Andrew Wallet Samuel D. Ingham III Sam Lutfi" i "The New York Times attempted to reach Britney Spears directly to request her participation in this project. It is unclear if she received the requests.".

COMENTARI: Un informe que no aclareix res no diré que és dolent però segur que no serveix per gaire. Aquí, suposo, pel que intueixo d'entrevistes fetes a la Samantha Stark, la directora de la peça, hi ha una mica de remordiment pel tractament que se li va dispensar a la cantant en el passat i en el començament d'aplicar-li aquesta pàtria potestat polèmica. Jo què sé! Fot fàstic escoltar testimonis com el del paparazzo Daniel Ramos, justificant-se. Encara que tampoc puc alçar massa la bandera de la integritat; tots estem al tren pel mateix, per treure-li suc al vedell d'or, ni que siguin uns quants clics. Recordant, la paia feia rabieta perquè, a sobre, mai vaig trobar-la tant atractiva. No obstant, reconec que veient el fragment de "...Baby One More Time" m'ha vingut un calfred.

EN UN MOT: Inconclús.

Perdoneu per la meva ignorància!